Anders Skoorell – fotograf

Hej igen, nytt inlägg från mig här! Som ni vet så har jag alltid lite olika teman när det handlar om vad jag ska skriva i min blogg, inom konstområdet då. Eftersom det finns så mycket att utforska vill jag variera mig lite, och det gör jag mer än gärna både för er skull och min skull. Den här veckan pratar jag mer om foto och konst fångat på foto. 

Jag brukar alltid ta mig tiden att rekommendera en riktigt duktig fotograf, då det finns så många och vill man som privatperson tex. anlita en fotograf till ett bröllop till exempel, är det extra viktigt att man finner någon riktigt bra. Den här gången kommer jag att tipsa om Anders Skoorell som är en väletablerad fotograf i Uddevalla, men också i Vänersborg och Trollhättan. Det var under en utställning i Trollhättan som jag kom i kontakt med Anders, och efter det har jag beundrat hans verk. Med många år av berikad erfarenhet är jag säker på att han är just den fotograf som precis du som kund söker efter. 

Med enorm kreativitet, utbildning och kunskap erbjuder han just den högkvalitativa fotograf-tjänst som man i dagens samhälle är på ständig jakt efter, speciellt om man vill ha något unikt och konstnärligt.