En byggfirma i Nässjö som hjälper mig

Åh. Jag har så mycket konst nu, så många tavlor jag målat och samlat på mig, att jag inte vet vart de ska ta vägen längre. Jag kallar mig själv för en konstkonnässör, och som den person jag är innebär det att jag både ser nöje i andras konst och i min egen. Härute i Nässjö är det nog endast jag som har detta djupa intresse, och som därtill har en blogg om konsten jag älskar. Men, jag har på senare tid iallafall insett att jag behöver utöka mitt konstnärliga utrymme – både bokstavligen och bildligt. Jag har därför anlitat en byggfirma i Nässjö som ska få bygga min stora nya ateljé som dessutom kommer fungera som ett lager. 

Valet föll på LHCK Bygg AB. Tack vare en god kundkrets och en servicegrad som tilltalar alla har de som byggfirma fått ett namn som samklingar med kvalitet. De jobbar med det mesta inom bygg och fönster och ser till att alltid ge de garantier som branschen kräver. De lämnar aldrig en byggplats utan att kunden är helt nöjd. Deras medarbetare är professionella och från vad jag har hört, så ser de alla byggprojekt som sin utmaning. De arbetar snabbt, säkert och pålitligt.