Infinity by Lena

Hej allesammans! Vad har ni haft för er den här veckan? Mig har ni ju ändå rätt så bra koll på ifall ni följer den här bloggen, men jag hoppas i vilket fall som helst att ni har haft en bra vecka hittills. Här i mitt lilla inlägg idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med att hitta en konstnär i Ängelholm, Halmstad och Helsingborg bland annat som passar en själv så bra som möjligt.

Anledningen till att jag ville skriva om just det här på bloggen idag handlar nog först och främst om att det nu under den senaste tiden har varit så pass många av er som läser min blogg som har uttryckt att ni vill att jag ska tipsa er om en konstnär eller rättare sagt en konstnär som ni i exempelvis då Ängelholm, Helsingborg och Halmstad alltså kan dra nytta av och finna riktigt fin konst hos. Med tanke på att rätt så många av er faktiskt redan vet att jag då befinner mig i Ängelholm, så är det någonting som jag tycker är oerhört roligt och även då någonting som jag råkar veta rätt så mycket om. Hela min blogg handlar ju faktiskt om konst och eftersom att jag befinner mig i Ängelholm så blir det ju därför naturligtvis här som jag finner dem flesta av mina konstnärer och konstevenemang som ni ser att jag skriver om lite titt som tätt. Hur som helst så skulle jag idag vilja tipsa er om en konstnär vid namn Infinity by Lena som jag absolut tycker att ni ska kika lite närmare på genom den länk som jag kommer att lägga in här någonstans i inlägget. Hon är oerhört duktig på det som hon gör och väldigt unik måste jag ändå säga. Jag föll direkt för det som hon kunde erbjuda och jag är oerhört glad att jag själv blev rekommenderad att vända mig till Infinity by Lena.