Konstutställningar och ansiktsbehandlingar

Var på en så bra konstutställning i Haninge nu i helgen, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette, men den var riktigt bra. Det var väldigt annorlunda konstverk, både tavlor och statyer av lokala konstnärer, och sånt är alltid kul.

Förutom att gå på konstutsättningen tillsammans med några vänner så var jag även på en ansiktsbehandlingF&B Kosmetik Klinik. Det var också helt fantastiskt. Första gången jag fått en professionell ansiktsbehandling faktiskt, innan har jag bara köpt hem produkter och gjort det på mig själv, men nu kände jag för att få det gjort på riktigt. Och då blev det att jag gick till F&B Kosmetik Klinik, för att jag råkade gå förbi salongen, och frågade om de inte hade en tid över, och det hade de. Så väntade där i en halvtimma innan det var dags för min ansiktsbehandling.

De hade flera olika sorters behandlingar och jag hade gärna tagit den som inkluderade massage också men eftersom jag inte bokat tid i förväg utan bara gått direkt till F&B Kosmetik Klinik så hade de för mycket i schemat för att hinna med det. Men är väldigt nöjd och glad över ansiktsbehandlingen som den var också, kändes att det verkligen gick in på djupet i huden.

Får se om det blir att jag går på någon mer behandling, kanske nästa gång jag är i Haninge på en konstutställning.