Psykoterapi i Örebro

Hej hej på er alla läsare! Som ni vet så skriver jag denna blogg med utgångspunkt på konst av olika slag, både för att bredda min egen syn på konst, men också er. Så mycket i livet som kan vara konst, sånt som cirkulerar i vårt vardagliga liv som vi inte ens funderar över. Jag är glad att kunna dela dessa erfarenheter tillsammans med er, så att vi kan lära oss av varandra. Idag tänkte jag prata om något som har fått min egen konst att växa fram och utvecklas, och det är mina erfarenheter av psykoterapi. Jag har besökt många olika psykoterapeuter, och det har varit givande på olika sätt. Den psykoterapeut jag har gått hos nu i ett år är Staffan Hanson. Staffan Hanson är leg psykoterapeut och är ett företag som erbjuder psykoterapi i Örebro, psykoterapi i Västerås och psykoterapi i Linköping. Med enorm erfarenhet och enormt engagemang är dem tveklöst det perfekta valet för dig som söker hjälp inom psykoterapi, och har varit en stor hjälp för mig, att finna min egen glädje och kreativitet. Det har varit sådana saker som har varit begravna djupt inom mig, och som utan tvekan har behövt professionell hjälp för att grävas upp igen. 

Staffan har varit min vägledare nu under ett års tid, och med hans hjälp har jag kommit till en punkt i livet där jag faktiskt känner att det mesta är möjligt. Det har gjort det möjligt för mig att ta ytterligare ett steg inom konsten, och för det är jag evigt tacksam.