Att lyckas med hårförlängningar är en konstform

Att kunna sätta i hårförlängningar på ett snyggt sätt är verkligen en konst i sig. På så många har jag sett att det är slarvigt isatt, antingen så har de gjort det själva eller så har de varit på en salong hos någon som verkligen inte kan sin sak. För riktigt hemskt och tråkigt kan det se ut. Samtidigt kan det vara hur snyggt som helt med hårförlängningar, speciellt om man lyckas sätta i dem så att det ser naturligt ut, både i hur de fäster samt i färgen.

Jag tycker att Goldie Lux har varit väldigt bra på att sätta i hårförlängningar på mig åtminstone. Vet att de har hår av hög kvalitet och så har jag även fått uppleva hur bra de är på att sätta i förlängningarna med spännerna i håret så att de verkligen sitter där de ska vara.

Det svåra tycker jag är att själv hitta hår som passar en naturliga hårfärg för att det ska smältan samman på ett snyggt och naturligt sätt. När det kommer till Goldie Lux så fixar de samman flera olika färger med varandra för att man ska få den perfekta tonen och färgen på hårförlängningen så att det verkligen ser ut som ens egna hår. Så ja, att vara frisör och klippa moderna frisyrer, färga hår eller sätta i hårförlängningar är en konstform som inte passar alla och som inte alls kan göra lika bra.

Det finns många som är duktiga på det de gör och som kan sin sak men det finns likväl många som inte alls är lika bra på det de gör och då har man helt plötsligt ett problem. Men jag tycker att jag har ett bra läge med Goldie Lux och känner att jag kommer att kunna gå med ordentlig vinst med mitt hår genom att gå och fortsätta få löshår applicerat av deras duktiga frisörer.