Företag som hjälpt oss med trädfällning i Uppsala

Hej på er alla mina härliga och underbara läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg där jag vanligtvis skriver om konst, men som jag dock inte kommer att skriva om idag! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en bra start på veckan. Ni är många som har frågat hur det har gått med vår trädgård, och jag kommer idag att skriva om det här med trädfällning i Uppsala, då jag verkligen vill tipsa er om ett företag som hjälpt oss med vår trädgård nu under hösten. Meredith – Globe Invest AB heter företaget som vi för några veckor sedan valde att vända oss till. Jag har nämligen en kollega nu under sommaren valde att sedan vände sig till just detta företag när det gällde hennes trädgård, och då hon hade varit väldigt nöjd med Meredith – Globe Invest AB, kände jag att detta var ett företag för mig. Jag har under en längre tid velat göra om vår trädgård hemma, då den länge sett väldigt tråkigt och grå ut. Vi har inte spenderat så mycket tid utomhus, vilket känns väldigt synd, då trädgården ju faktiskt är en del av hemmet. Vi har haft väldigt många träd i trädgården, vilket vi inte tyckt om, då det har blivit väldigt mörkt i trädgården, även när det har varit ljust och soligt utomhus. Meredith – Globe Invest AB hjälpte oss med det här med att fälla dessa träd nu för bara några veckor sedan, och det blev en sådan otroligt stor skillnad.

Trädgården kommer nu till användning mer, och det är nu mycket roligare att möblera och fixa i trädgården. Jag älskar ju verkligen att spendera tid i trädgården, och jag har ett stort intresse för att plantera blommor och växter. Detta är verkligen någonting som jag nu under de senaste veckorna har kunnat göra, vilket är så otroligt roligt och avslappnande för mig. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Uppsala med omnejd att vända er till just Meredith – Globe Invest AB.